E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Zakelijk

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo

Woningontruiming Mobo als partner

Mobo voert niet alleen ontruimingswerkzaamheden uit voor particulieren, maar werkt ook samen met;

Makelaars

Woningbouworganisaties

Notarissen

Gemeenten

Zorginstellingen

Samen met deze partners hebben wij hetzelfde doel voor ogen, een oplossing voor de klant, gericht op de situatie van de klant.

Ontruiming en schone oplevering

Voor verschillende opdrachtgevers regelt Woningontruiming Mobo de ontruiming en het schoon opleveren van huizen. Ons doel? Het zo vakkundig en zo snel mogelijk opleverbaar maken van de woning.

Woningontruiming Mobo biedt verschillende diensten aan, van woningontruiming tot schoonmaak en reparatiewerkzaamheden. Ook sterk vervuilde woningen die een grondige schoonmaak vereisen, gaan wij niet uit de weg.

Duidelijk en eerlijk

Mobo kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte. Daarin beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen.

Werkt u nog niet met ons samen, dan komen wij graag bij u langs om ons voor te stellen en kennis te maken met u en uw werkzaamheden.

Wij werken kostenbesparend en efficiënt zodat u nooit teveel betaald.

Voor meer informatie over onze zakelijke diensten kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Dat kan via het offerte formulier. Liever bellen of een mailtje sturen? Dat kan via 085-0656198 of info@woningontruimingmobo.nl

Call Now Button
WhatsApp chat