Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo

Na het overlijden van een familielid, kennis of vriend komt er vaak veel op mensen af. Allereerst natuurlijk verdriet, maar er moet ook gelijk zoveel geregeld worden. Het leeghalen van het huis is vaak het laatste waar men aan denkt, toch is hier vaak haast bij geboden als het bijvoorbeeld een huurhuis is of senioren woning. U krijgt weinig tijd om het huis/appartement bezemschoon op te leveren en dat terwijl u midden in het rouwproces zit.

Voor een woningontruiming na overlijden bent u bij Woningontruiming Mobo aan het juiste adres, wij helpen u bij deze moeilijke fase. Wij bespreken samen met u dat u alle dierbare spullen uit het huis haalt samen met bijvoorbeeld alle financiële papieren en wij zorgen ervoor dat het huis zo snel mogelijk leeg en bezemschoon wordt opgeleverd.

Vind u het moeilijk direct afstand te doen van bijvoorbeeld de meubels en andere zaken, dan kunnen wij deze voor u naar een opslag locatie brengen en kunt u later rustig alles uitzoeken.

Woningontruiming Mobo doet voor u het zware werk en wij begrijpen heel goed dat het leeghalen van het huis van een dierbare pijnlijk kan zijn. Wij zullen op een professionele en verzorgde wijze aan het werk gaan.