E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Woningontruiming tijdens coronacrisis

woningontruiming tijdens coronacrisis

Is een woningontruiming tijdens de coronacrisis mogelijk? Woningontruiming Mobo is u ook in de coronacrisis gewoon van dienst. Uiteraard met enkele aanpassingen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe uw woningontruiming ondanks COVID-19 gewoon door kan gaan.

Onze woningontruiming tijdens de coronacrisis gaat gewoon door

Wij hebben allemaal rekening te houden met corona. Alleen houdt corona geen rekening met de werkzaamheden die plaats moeten vinden. Ook in deze tijd kan het natuurlijk zo zijn dat u behoefte heeft aan een woningontruiming. Wij staan voor u klaar. Om ervoor te zorgen dat de ontruiming veilig plaats kan vinden en u tevens perfecte service krijgt, hebben wij een aantal wijzigingen doorgevoerd in onze werkwijze.

Een goede woningontruiming tijdens de coronacrisis begint met heldere afspraken. Vanzelfsprekend kunnen wij van tevoren de woning nog steeds komen bezichtigen. Wij zorgen dan wel voor de volgende maatregelen:

  • Wij schudden geen handen
  • Er wordt altijd anderhalve meter afstand gehouden
  • Wij dragen mondkapjes (en stellen het op prijs als u dit ook doet)

Kennismaken doen we het liefst persoonlijk, maar het is uiteraard ook mogelijk om een telefonische kennismaking in te plannen. U kunt ons altijd foto’s van de woning toesturen zodat wij kunnen zorgen voor een goede offerte.

Tijdens de ontruiming

Ook tijdens de ontruiming houden wij rekening met de maatregelen en adviezen van het RIVM. Omdat wij altijd van tevoren zorgen voor een helder plan, wordt u op de dag van de ontruiming volledig ontzorgd. U hoeft dan ook niet aanwezig te zijn tijdens de ontruiming. Dat kan uiteraard wel, maar ook dan willen wij u vragen om rekening te houden met afstand en mondkapjes. Zelf dragen wij ook mondkapjes en handschoenen.

Bent u ziek of is er in het huishouden iemand met het coronavirus aanwezig? Laat dit dan weten. Wij zullen ons best doen om dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak te maken. Dit geldt uiteraard ook wanneer een van de medewerkers van Woningontruiming Mobo symptomen vertoont. Veiligheid gaat boven alles.

Neem contact met ons op

Heeft u een woningontruiming tijdens de coronacrisis uit te voeren? Neem contact op met Woningontruiming Mobo. Wij helpen u graag verder.

Call Now Button
WhatsApp chat