E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Vervuilde woning ontruimen

Het ontruimen van een vervuilde woning brengt extra uitdagingen en risico’s met zich mee. Voor het ontruimen van een vervuild huis heeft u behoefte aan de ervaring van een echte specialist. Wij zijn graag die specialist voor u. Omdat bij een vervuilde woning ontruimen echt specifieke kennis komt kijken, zijn wij landelijk werkzaam. Heeft u een vervuild huis dat leeggehaald moet worden? Twijfel dan niet maar neem direct vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen of via de website een offerte aanvragen. Dat kan wanneer het gaat om uw eigen woning, een woning van een familielid, of wanneer u bijvoorbeeld verhuurder of beheerder bent. Wij krijgen elke vervuilde woning leeg binnen de gestelde deadline.

Hoe wij uw vervuilde woning ontruimen

Bij het ontruimen van een vervuilde woning is het – meer nog dan bij een normale woningontruiming – belangrijk om een goed plan te maken. Wij weten van tevoren niet wat wij aantreffen. De eerste stap is dus om goed in kaart te brengen wat de staat van de woning is, hoe vervuild de inboedel is en wat hiermee moet gebeuren.

Het liefst komen wij de woning van tevoren bezichtigen. Op die manier kunnen wij een goede inschatting maken van de werkzaamheden en een persoonlijke offerte voor u verzorgen. Ook kunnen wij dan zorgen voor een gedegen plan. Dit zorgt ervoor dat wij een goede planning aan kunnen houden en dat u weet waar u aan toe bent.

Wanneer wij uw vervuilde woning ontruimen, ontzorgen wij u. Dit betekent dat wij van A tot Z alle werkzaamheden op ons nemen. Het enige dat wij nodig hebben, is toegang tot de woning. Wij zorgen ervoor dat het huis voor de afgesproken deadline leeg is.

Wat kost het ontruimen van een vervuilde woning?

De kosten voor het ontruimen van een vervuilde woning zijn van diverse factoren afhankelijk. Net als bij een normale woningontruiming speelt vooral het formaat van de woning en de omvang van een inventaris een rol. Gaat het bijvoorbeeld om een klein appartement of een riante villa? En moet er één kamer worden ontruimd, of de gehele woning? Ook speelt natuurlijk mee hoe sterk de woning vervuild is. Kortom: de kosten van het ontruimen van een vervuilde woning zijn niet eenvoudig op voorhand te geven. Wij hanteren altijd maatwerk. Vraag daarom geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan. Wij garanderen in alle gevallen een aantrekkelijk voorstel.

Wij oordelen niet

Door onze ervaring met vervuilde woningen weten wij ook dat mensen soms terughoudend zijn met het inschakelen van hulp. Dit vaak omdat er sprake is van schaamte. Het is belangrijk om te weten dat wij niet oordelen. Voor ons is het ontruimen van een vervuilde woning iets dat wij dagelijks doen. Wij hebben alles al gezien en meegemaakt. Het enige doel dat wij hebben, is om u zo goed mogelijk te helpen. Zonder oordeel.

Wat telt eigenlijk als een vervuilde woning?

Wat zien wij als een vervuilde woning en wat niet? Dit is handig voor u om te weten. Het ontruimen van een vervuilde woning kan namelijk iets meer tijd in beslag nemen en gaat iets anders in zijn werk. Een woning die een beetje vervuild is, bijvoorbeeld omdat deze een tijd niet is bewoond of langere tijd niet goed is schoongemaakt, is niet direct een vervuilde woning. Bij een vervuilde woning kunt u denken aan:

  • Vervuiling door ernstige verwaarlozing of niet schoonmaken
  • Een woning die door vervuiling is aangetast
  • Een huis dat door vervuiling niet toegankelijk is
  • Ernstige schade door rook, schimmel, lekkage etc.
  • Ongedierte in de woning
  • Huisdieren die vervuiling hebben veroorzaakt
  • Problemen met de riolering
  • Verontreiniging na lijkvinding  / onopgemerkt overlijden
  • Extreme verzamelwoede (hoarding)

Onze expertise bij extreem vervuilde woningen

Gaat het om extreem vervuilde woningen, dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan, of risico’s voor de gezondheid. Twijfelt u bijvoorbeeld over de begaanbaarheid van de woning of gevaar (voor de gezondheid)? Neem dan geen risico’s. Bel ons voor een inventarisatie. Wij weten wat er komt kijken bij het ontruimen van extreem vervuilde woningen. Mogelijk moeten er andere specialisten bij betrokken worden. Dat is geen probleem: wij kunnen de coördinatie op ons nemen. Belangrijk is in elk geval om niet zelf aan de slag te gaan als u het niet vertrouwt.

Wat gebeurt er met vervuilde inboedel?

Woningontruiming Mobo hanteert waar mogelijk een milieubewuste en duurzame werkwijze. Vaak betekent dit dat nog bruikbare inboedel wordt geschonken aan goede doelen. Bij sterk vervuilde inboedel is dit vaak helaas niet mogelijk. Mocht er nog bruikbare inventaris zijn, dan zullen wij deze schenken aan goede doelen. Voor alle vervuilde inboedel zorgen wij voor afvoer.

Na de ontruiming

Wanneer wij een vervuild huis ontruimen, leveren wij altijd bezemschoon op. Heeft u behoefte aan meer? Wij kunnen diverse extra diensten verzorgen. Zo is het mogelijk om te zorgen voor professionele schoonmaak, vloeren en (trap)bekleding te verwijderen of te zorgen voor herstelwerkzaamheden.

WhatsApp chat
Call Now Button