E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Taxatie inboedel

Bij een woningontruiming zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft het verwerken van uw inboedel. Zo kan deze worden afgevoerd, verhuisd, opgeslagen of opgekocht. Woningontruiming Mobo kan uw inboedel opkopen. Daar gaat altijd een goede taxatie van de inboedel aan vooraf. Er zijn veel woningontruimers die uw inboedel kunnen opkopen en hier een prijsopgave voor doen. Hoe weet u nu of u een eerlijke, realistische prijs geboden krijgt voor uw inboedel? Iedereen kan een taxatie uitvoeren, maar niet iedereen is erkend taxateur. Wij zijn dit wel. Wij bieden u een betrouwbare taxatie van uw inboedel.

Taxatie van uw inboedel door een erkende, ervaren taxateur

Een goede taxatie van uw inboedel is zeer belangrijk. Als leek weet u wellicht niet wat uw inboedel waard is. Deze laten taxeren kan dan ook spannend zijn. U ontvangt een bod, maar hebt geen idee of dit een goed bod is, of dat u wordt afgescheept met een veel te lage prijs. Als erkende taxateur bieden wij u betrouwbaarheid en bent u gegarandeerd van een goed, realistisch bod.

Woningontruiming Mobo taxeert al meer dan 40 jaar inboedels. Onze wortels liggen in de antiekhandel. In de loop der jaren hebben wij bijzonder veel ervaring opgedaan met het taxeren van alle soorten inboedel en eigendommen. Van juwelen tot meubels, kunst en voertuigen.

taxatie inboedel

Altijd een realistische prijs

Wij hechten zeer veel waarde aan een prettige samenwerking en optimale service. Dat begint al bij ons eerste contact. Dat kan de taxatie van uw inboedel zijn. Het bedrag dat u voor uw inboedel geboden krijgt, kan bepalend zijn voor uw beslissing om ons uw ontruiming wel of niet te gunnen. Daarom garanderen wij u een realistische prijs bij de taxatie van uw inboedel. Wij zijn transparant en leggen u uit hoe ons bod tot stand is gekomen en waarom wij een bepaalde waarde toewijzen aan uw eigendommen.

Nergens toe verplicht

U bent nergens toe verplicht en hoeft ons bod niet te accepteren. Ook gunnen wij u vanzelfsprekend de tijd om hier over na te denken. Natuurlijk kunt u ook een andere partij van uw keuze een taxatie uit laten brengen, zodat u bevestigd krijgt dat wij een realistisch bod hebben uitgebracht. Wanneer u akkoord gaat met de prijs die wij bieden voor uw inboedel, zal deze worden verrekend met de kosten van de ontruiming. Mocht u niet akkoord gaan met het bod, dan kunnen wij uiteraard de overige inboedel gewoon voor u ontruimen.

Neem contact op voor een kennismaking

Wilt u een woning laten ontruimen en bent u benieuwd naar de taxatie van de inboedel? Neem contact met ons op. Gebruik het onderstaande formulier, of bel 085-0656198 voor een kennismaking of vrijblijvende offerte.

Call Now Button
WhatsApp chat