E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Zorgkamer

woningontruiming mobo

Het overlijden van een dierbare roept veel emoties op. De nabestaanden worden geconfronteerd met belangrijke zaken die geregeld moeten worden binnen een aantal dagen. Het leegruimen van de zorgkamer komt vaak pas op het laatste moment. Een spoedontruiming van de zorgkamer is dan onvermijdelijk aangezien deze zorgkamer meestal binnen 3-7 dagen (en soms zelfs 24 uur) na het overlijden moet worden ontruimd.

Vertrouwd gezicht

Woningontruiming Mobo is een vertrouwd gezicht in verschillende zorg-instellingen door het hele land als het aankomt op ontruimingen. U kunt rekenen op een professioneel en discreet team dat klaar staat om de woning of kamer met respect leeg te maken en bezemschoon op te leveren. Na een goed overleg over de werkzaamheden gaan wij indien nodig direct aan de slag om de zorgkamer te ontruimen en binnen het besproken termijn op te leveren. Gemiddeld kunnen wij deze zorgkamer binnen een dag opleveren inclusief het verwijderen van de vloerbedekking.

Waarom de ontruiming van de zorgkamer uitbesteden?

- U maakt gebruik van onze ervaring en hoeft u geen zorgen te maken over de goede afwikkeling van de ontruiming van de zorgkamer.
- Mogelijkheid om binnen 24 uur op te leveren.
- Emotionele betrokkenheid, het leeghalen van een zorgkamer kan een emotioneel zwaar proces zijn.
- Bespaart u fysiek zwaar werk, zoals verwijderen van vloerbedekking en meubilair.
- U kunt zich richten op de zaken die voor u het meest belangrijk zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we komen graag langs om met elkaar uw wensen te bespreken en te zorgen voor een soepel verloop.

 

Call Now Button
WhatsApp chat