E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Zorgkamer ontruimen

woningontruiming mobo
Het overlijden van een dierbare roept veel emoties op. De nabestaanden worden geconfronteerd met belangrijke zaken die geregeld moeten worden binnen een aantal dagen. Het leegruimen van de zorgkamer komt vaak pas op het laatste moment. Een spoedontruiming van de zorgkamer is dan onvermijdelijk aangezien deze zorgkamer meestal binnen 3-7 dagen (en soms zelfs 24 uur) na het overlijden moet worden ontruimd. Woningontruiming Mobo kan elke zorgkamer ontruimen binnen de deadline. Neem daarom contact met ons op. Dat kan door een offerte aan te vragen, een mail te sturen of te bellen. Is er sprake van spoed? Dan raden wij aan om ons te bellen.

Vertrouwd gezicht bij zorginstellingen

Woningontruiming Mobo is een vertrouwd gezicht in verschillende zorginstellingen door het hele land als het aankomt op ontruimingen. U kunt rekenen op een professioneel en discreet team dat klaar staat om de woning of kamer met respect leeg te maken en bezemschoon op te leveren. Na een goed overleg over de werkzaamheden gaan wij indien nodig direct aan de slag om de zorgkamer te ontruimen en binnen het besproken termijn op te leveren. Gemiddeld kunnen wij deze zorgkamer binnen een dag opleveren, inclusief het verwijderen van de vloerbedekking.

Hoe werkt het ontruimen van de zorgkamer?

Het belangrijkste bij het ontruimen van de zorgkamer is natuurlijk het resultaat: u wilt de kamer binnen de deadline leeg en volgens afspraak opgeleverd hebben. Ontzorgd worden is echter net zo belangrijk. Zoals wij in de inleiding al schreven: een zorgkamer ontruimen is vaak een emotioneel moment. Wij begrijpen als geen ander dat u er met uw gedachten misschien niet helemaal bij bent. Er is ongetwijfeld ook genoeg te regelen naast de ontruiming. Daarom bontzorgen wij u volledig.

Wij bespreken van tevoren wat er moet gebeuren en leggen alle afspraken vast. Op de dag van de ontruiming hoeft u nergens naar om te kijken. Wij hebben namelijk van tevoren al met u besproken wat er met de inventaris dient te gebeuren. Wij voeren inventaris af (wat nog bruikbaar maar niet langer gewenst is, schenken wij aan goede doelen) en kunnen inventaris tijdelijk voor u opslaan. Verder zorgen wij ervoor dat de zorgkamer volledig wordt ontruimd en wordt opgeleverd volgens de eisen van de instelling. Wij regelen alles onderling met zorginstelling, maar uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen hebt.

Waarom de ontruiming van de zorgkamer uitbesteden?

U maakt gebruik van onze ervaring en hoeft u geen zorgen te maken over de goede afwikkeling van de ontruiming van de zorgkamer.

Mogelijkheid om binnen 24 uur op te leveren.

Emotionele betrokkenheid, het leeghalen van een zorgkamer kan een emotioneel zwaar proces zijn.

Bespaart u fysiek zwaar werk, zoals verwijderen van vloerbedekking en meubilair.

U kunt zich richten op de zaken die voor u het meest belangrijk zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we komen graag langs om met elkaar uw wensen te bespreken en te zorgen voor een soepel verloop.

WhatsApp chat
Call Now Button