085-0656198
E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Woningontruiming

Bij een woningontruiming komt meer kijken dan u verwacht, het kan voorkomen dat u zelf geen tijd heeft of een helpende hand goed kunt gebruiken. Dankzij onze ruime ervaring in ontruimingen, groot of klein, bent u bij Woningontruiming Mobo aan het juiste adres.

 

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo

Offerte en kennismaken

Wij bespreken telefonisch de mogelijkheden en maken een afspraak om de woning te bezichtigen. Er wordt dan duidelijk besproken wat uw wensen zijn en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe u de woning opgeleverd wilt hebben. Gaat een woning de verkoop in, dan is het vaak verstandig de vloerbedekking te laten liggen en de lampen te laten hangen. Betreft het een huurwoning, dan eist de verhuurder vaak een bezemschone oplevering.

Denk hierbij aan:

  • Vloerbedekking verwijderen;
  • Behang van de muren;
  • Tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg);
  • Gaten in de muren vullen;
  • Tapijt van de trappen verwijderen;
  • Verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken.
  • Nicotine aanslag verwijderen

Tijdens deze afspraak worden al deze punten geïnventariseerd en krijgt u direct een indicatie van de kosten. Als u hiermee akkoord gaat, reserveren wij in overleg met u een datum en bespreken wij duidelijk welke spullen u meeneemt en voor welke spullen wij een tweede thuis gaan zoeken.

 

Efficient te werk

Nadat alles duidelijk is besproken en de familie de waardevolle en persoonlijke spullen heeft uitgezocht, starten we met de ontruiming. We pakken de herbruikbare spullen in en brengen ze naar een van onze vele goede doelen. De woning wordt opgeleverd volgens de eisen van de eigenaar/woningbouwvereniging. Het proces wordt op een professionele, efficiënte, respectvolle en discrete manier uitgevoerd.

100% tevredenheid 

Na afloop nemen wij contact met u op en laten u het resultaat zien zodat u het resultaat kunt zien en 100% tevreden bent met de uitgevoerde diensten van Woningontruiming Mobo.

Volledige ontzorging

Woont u ver weg en niet bent u niet in de gelegenheid persoonlijk in de woning af te spreken dan is dat geen probleem. Wij bespreken alles dan telefonisch, leggen samen afspraken vast en regelen het hele proces in uw opdracht. De oplevering van de woning aan de woningbouwvereniging kunnen wij ook voor u verzorgen zodat u verder geen omkijken heeft. Na afloop bezorgen wij u weer de sleutels retour.

Voor een vrijblijvende afspraak neemt u contact met ons op via 085 0656198 of via de mail.

Of vul ons offerte formulier in.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Enkele succesvolle projecten

Call Now Button
WhatsApp chat