085-0656198
E-mail


OFFERTE AANVRAGEN

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo

Woningontruiming

Er kunnen verschillende omstandigheden zijn die ervoor zorgen dat u zelf niet meer in staat bent een woning te ontruimen. Woningontruiming Mobo helpt u en zorgt voor een spoedige, professionele ontruiming en oplevering ervan.

 

Offerte en kennismaken

Wij bespreken telefonisch de mogelijkheden en maken een afspraak om de woning te bezichtigen. Er wordt dan duidelijk besproken wat uw wensen zijn en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en hoe u de woning opgeleverd wilt hebben. Gaat een woning de verkoop in, dan is het vaak verstandig de vloerbedekking te laten liggen en de lampen te laten hangen. Betreft het een huurwoning, dan eist de verhuurder vaak een bezemschone oplevering.

Denk hierbij aan:

 Vloerbedekking verwijderen

Alle verlichting verwijderen en de elektrapunten voorzien van kroonsteentjes

Gaatjes in de muren vullen

Gordijnrails verwijderen

Woning leeg afleveren

Extra diensten:

Tuin onderhouden

 Schoonmaken

Behang verwijderen

Muren en/of plafonds sauzen

Wat uw wensen zijn is bespreekbaar

 

Efficient te werk

Nadat alles duidelijk is besproken en de familie de waardevolle en persoonlijke spullen heeft uitgezocht, starten we met de ontruiming. We pakken de herbruikbare spullen in en brengen ze naar een van onze vele goede doelen. De woning wordt opgeleverd volgens de eisen van de eigenaar/woningbouwvereniging. Het proces wordt op een professionele, efficiënte, respectvolle en discrete manier uitgevoerd.

100% tevredenheid 

Na afloop nemen wij contact met u op en laten u het resultaat zien zodat u het resultaat kunt zien en 100% tevreden bent met de uitgevoerde diensten van Woningontruiming Mobo.

Volledige ontzorging

Woont u ver weg en niet bent u niet in de gelegenheid persoonlijk in de woning af te spreken dan is dat geen probleem. Wij bespreken alles dan telefonisch, leggen samen afspraken vast en regelen het hele proces in uw opdracht. De oplevering van de woning aan de woningbouwvereniging kunnen wij ook voor u verzorgen zodat u verder geen omkijken heeft. Na afloop bezorgen wij u weer de sleutels retour.

Voor een vrijblijvende afspraak neemt u contact met ons op via 085 0656198 of via de mail.

Of vul ons offerte formulier in.


OFFERTE AANVRAGEN

 

Enkele succesvolle projecten

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo
Woningontruiming door Woningontruiming Mobo
Woningontruiming door Woningontruiming Mobo
Woningontruiming door Woningontruiming Mobo