E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Woningontruiming

Bij een woningontruiming komt meer kijken dan u verwacht, het kan voorkomen dat u zelf geen tijd heeft of een helpende hand goed kunt gebruiken. Dankzij onze ruime ervaring in ontruimingen, groot of klein, bent u bij Woningontruiming Mobo aan het juiste adres. Wij vertellen u graag wat wij met onze woningontruiming voor u kunnen betekenen.

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo

Offerte voor uw woningontruiming

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming ontvangen? Wij verzorgen deze graag voor u. Bel ons of vul het formulier via de onderstaande knop in om uw persoonlijke offerte te ontvangen. Heeft u eerst vragen of wilt u kennismaken? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Onze werkwijze

Nadat het plan van aanpak is bepaald en duidelijk met u is besproken, starten wij met de woningontruiming. Voor aanvang heeft u altijd ruim gelegenheid gehad om eventuele waardevolle spullen of andere spullen die u mee wilt nemen uit de woning te halen. Wij zorgen ervoor dat de overige inventaris wordt afgevoerd of naar een van onze vele goede doelen wordt gebracht. De woning wordt opgeleverd volgens de eisen van de eigenaar/woningbouwvereniging. Het proces wordt op een professionele, efficiënte, respectvolle en discrete manier uitgevoerd. Na afloop nemen wij contact met u op en laten u het resultaat zien. Wij beschouwen een opdracht pas als afgerond wanneer u 100% tevreden bent.

Woont u ver weg en niet bent u niet in de gelegenheid persoonlijk in de woning af te spreken dan is dat geen probleem. Wij bespreken alles dan telefonisch, leggen samen afspraken vast en regelen het hele proces in uw opdracht. De oplevering van de woning aan de woningbouwvereniging kunnen wij ook voor u verzorgen zodat u verder geen omkijken heeft. Na afloop bezorgen wij u weer de sleutels retour.

 

Enkele succesvolle projecten

Call Now Button
WhatsApp chat