E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Woningontruiming Elst, Driel, Arnhem, Velp, Zutphen, Zevenaar, Duiven, Huissen of Bemmel?

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo

Uw woning of bedrijfspand laten ontruimen en bezemschoon opleveren in Arnhem en omstreken? Bij Woningontruiming Mobo bent u aan het juiste adres. Benieuwd wat wij allemaal voor u doen?

  Terugbrengen van de woning in de oorspronkelijke staat

  Eventueel de vloerbekleding verwijderen

  Afvoeren overgebleven inventaris

 Verwijderen van zaken als lampen, gordijnrails etc.

  Kleine herstelwerkzaamheden zoals dichten van gaten

  De woning bezemschoon opleveren

 Overdracht aan verhuurder

Onze werkwijze

Het ontruimen van woningen is een klus waar heel wat bij komt kijken. Een standaard woningontruiming hoeft niet veel voeten in aarde te hebben, maar vaak komen hier extra taken bij kijken zoals het verwijderen van een vloer, het schoonmaken en het herstellen van diverse kleine beschadigingen. Bent u op zoek naar een woningontruiming of bedrijfsontruiming specialist in Arnhem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn u bovendien graag van dienst bij een verhuizing, bedrijfsontruiming, seniorenverhuizing, boedelruiming en bijvoorbeeld bij het herinrichten van uw koopwoning. Vraag via de offertepagina naar de mogelijkheden of om een offerte op maat.

Opkopen

Woningontruiming Mobo kan in combinatie met een woningontruiming of bedrijfsontruiming in Arnhem, uw boedel (deels) opkopen. Wilt u meer weten over de restwaarde van uw inboedel? Bel dan direct 085- 06 56 198. Wij kunnen u telefonisch al een begroting geven van de te verwachte restwaarde. U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke tarieven en een vakkundige hulp.

Ontruiming kantoor of bedrijfspand

Naast het leegruimen van woningen, kunnen wij natuurlijk ook kantoren, winkels, loodsen en andere bedrijfspanden ontruimen. Woningontruiming Mobo is de specialist in het ontruimen en casco opleveren van bedrijfspanden in Arnhem. Wij hechten veel waarde aan het milieubewust afvoeren van de diverse afvalstromen die vrijkomen bij een bedrijfsontruiming. Ook bij brand of waterschade zijn onze specialisten u graag van dienst. Gaat uw bedrijf verhuizen? Ook dan kunt u bij ons terecht. We maken graag persoonlijk met u kennis om te kijken waarmee wij u kunnen ontzorgen.

Ontruiming huurwoning

Een bezemschone oplevering van de huurwoning is per verhuurder verschillend. Doordat wij veel rechtstreeks contact hebben met de verhuurders, weten wij als géén ander hoe de woning opgeleverd dient te worden. Na de ontruiming garanderen wij u een probleemloze oplevering van de woning aan de verhuurder. 

Ontruiming koopwoning

Wanneer wij een woning leegruimen voor de verkoop, maken wij de woning in zijn geheel verkoopklaar. Wij adviseren u hoe u de woning het beste kunt presenteren en uiteraard houden wij rekening met uw wensen of die van de makelaar. De woning is na oplevering leeg èn schoon, zodat de makelaar direct aan de slag kan voor een spoedige verkoop van de woning. Het weer netjes maken van de tuin, uitvoering van schilderwerk of andere herstelwerkzaamheden, doen wij ook graag voor u.

Ontruiming zwaar vervuilde woning

Soms komt het voor dat een woning zo extreem vervuild is dat het onbegonnen werk is om zelf nog aan de schoonmaak te beginnen. In de meeste gevallen gebeurt dit bij mensen die lange tijd in eenzaamheid hebben geleefd en door lichamelijke of psychische problemen niet meer in staat zijn geweest om hun woning schoon te houden. Op het moment dat de situatie ontdekt wordt door een familielid of woningbouw corporatie dan heeft de persoon vaak de situatie zo lang verborgen gehouden dat we met een zwaar vervuilde woning te maken hebben. Op dit moment kunt u Woningontruiming Mobo inschakelen om dit professioneel en discreet voor u op te lossen. Wanneer iemand in de woning blijft wonen, kunnen wij ook deelontruimingen verzorgen en de woning goed schoonmaken.

Wietplantage ontruiming

Het kan u zomaar overkomen: u verhuurt (tijdelijk) uw woning of bedrijfshal en de huurder is een hennepkwekerij/wietplantage begonnen. Helaas komen dit soort praktijken vaak genoeg voor. Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken of zit in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen. U zit u met de ontstane lasten. Het pand kan behoorlijk beschadigd zijn en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra onprofessioneel is aangesloten, chemische stoffen aanwezig zijn en vaak ook nog boobytraps aanwezig zijn. Dit is levensgevaarlijk en daarom gaan wij uiterst zorgvuldig en discreet te werk. De politie zal eerst alle apparatuur en planten uit de woning verwijderen. Woningontruiming Mobo kan voor u de wietplantage ontruiming verder verzorgen. Ons team zorgt ervoor dat de woning in Arnhem en omstreken in een dag weer verhuur klaar is! 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of bel ons 085-0656198

OFFERTE AANVRAGEN
Call Now Button
WhatsApp chat