E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Woningontruiming Regio Almere

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo

Woning laten ontruimen in de regio Almere?

Woningontruiming Mobo is gespecialiseerd in het ontruimen van woonhuizen, appartementen, zorgkamers en bedrijfspanden in Almere en omstreken. Wij helpen u bij een spoedige en professionele ontruiming van uw woning.

Hoe werken wij?

De mogelijkheden voor de woningontruiming bespreken wij altijd eerst telefonisch. Wij maken dan een afspraak met u om de woning te komen bezichtigen. Tijdens deze afspraak bespreken wij welke werkzaamheden er verricht moeten worden en hoe de woning opgeleverd moet worden. Dit kan afhangen van het soort woning. Als het gaat om een woning die de verkoop in moet, dan kan het voor de waarde van de woning beter zijn om bijvoorbeeld de vloerbedekking te laten liggen en de lampen te laten hangen. Bij een huurwoning is het juist vaak de bedoeling dat we de woning volledig kaal wordt opleveren. In een situatie als deze kan de verhuurder de volgende punten eisen:

  • Vloerbedekking verwijderen;
  • Behang van de muren;
  • Tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg);
  • Gaten in de muren vullen;
  • Tapijt van de trappen verwijderen;
  • Verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken.
  • Nicotine aanslag verwijderen

Tijdens deze afspraak worden al deze punten geïnventariseerd en krijgt u direct een indicatie van de kosten. Als u hiermee akkoord gaat, reserveren wij in overleg met u een datum en bespreken wij duidelijk welke spullen u meeneemt en voor welke spullen wij een tweede thuis gaan zoeken.

Wij zorgen altijd voor een bezemschone oplevering, alle gaatjes worden gedicht en op alle elektrapunten worden kroonsteentjes geplaatst.

Bij akkoord van de offerte, plannen we een definitieve datum om de woning te ontruimen. Mochten wij tijdens de ontruiming nog iets van waarde tegenkomen dat u vergeten bent (bijvoorbeeld paspoorten of persoonlijke foto’s), dan gaan wij daar met uiterste zorg mee om en retourneren wij dit aan u.

Wacht niet langer, u bent slechts 1 klik verwijderd van een geheel vrijblijvende offerte.

Voor direct telefonisch contact kunt u bellen naar 085 06 56 198

Call Now Button
WhatsApp chat