E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Wietplantage ontruiming

Het kan u zomaar overkomen: u verhuurt (tijdelijk) uw woning of bedrijfshal en de huurder is een hennepkwekerij/wietplantage begonnen. Helaas komen dit soort praktijken vaak genoeg voor. De politie zal eerst alle apparatuur en planten uit de woning verwijderen waarna u met de puinhoop achterblijft. Woningontruiming Mobo kan voor u de wietplantage ontruiming verder verzorgen.

Het demonteren, ontruimen en afvoeren van een wietplantage is een grote, zware en onveilige klus.
Gelukkig staat het team van Woningontruiming Mobo voor u klaar om u in deze vervelende situatie bij te staan.

Waarom Woningontruiming Mobo voor het opruimen van een wietplantage?

De reden dat u Mobo zou moeten inschakelen voor een wietplantage opruimen is dat wij veel ervaring hebben die ons in staat stelt deze klus snel, professioneel en veilig uit te voeren. Discreet worden alle achtergebleven onderdelen van de wietplantage afgevoerd. De elektriciteit en de ruimte waar de wietplantage gevestigd is geweest worden door ons weer in een veilige en originele staat teruggebracht. Het voordeel voor u is dat de woning in recordtijd weer verhuurd kan worden en dat er geen sporen van een wietplantage meer te zien zijn.

Wij komen geheel vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en zullen direct een vrijblijvende offerte op stellen ter plaatse. Wanneer u akkoord gaat met ons aanbod spreken we samen een datum af om de werkzaamheden te starten.

Uw woning is op korte termijn weer beschikbaar voor verhuur of verkoop.

Wilt u meer informatie over het leegruimen en bezemschoon opleveren van een ruimte met de overblijfselen van een plantage? Maak dan meteen een afspraak op 085-0656198 of stuur een email.

OFFERTE AANVRAGEN
Call Now Button
WhatsApp chat