E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Vloerverwijdering door Woningontruiming Mobo

Vloeren verwijderen

Vloeren verwijderen is vaak een vereiste wanneer u bijvoorbeeld een huurwoning verlaat. Het weghalen van vloeren is een tijdrovende klus en voor leken vaak erg lastig. Helemaal wanneer de vloer verlijmd is. Wij verwijderen alle soorten vloerbedekkingen zoals; tapijt, linoleum, laminaat, kurkvloeren, parketvloeren en vinyl. Wij verwijderen vloeren volledig, netjes en voeren deze voor u af. Woningontruiming Mobo beschikt over professionele apparatuur en gereedschap om snel en efficient uw vloeren te verwijderen. Wij halen vloeren weg uit zowel woningen als winkelpanden en bedrijfspanden. Grote of kleine projecten: Woningontruiming Mobo staat voor u klaar en verzorgt snel en vakkundig de verwijdering van uw vloer.

Wanneer de vloer er helemaal uit is, zorgen wij er uiteraard voor dat de ruimte netjes en bezemschoon wordt achtergelaten. Heeft u nog meer werkzaamheden uit te voeren in uw woning of pand? Woningontruiming Mobo kan u tevens helpen met nog veel meer verschillende diensten.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van uw vloer? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden op en bel 06 30665824

OFFERTE AANVRAGEN

Trapbekleding verwijderen

Wij kunnen vloeren uit uw woning halen, maar zijn ook beschikbaar voor het verwijderen van trapbekleding. Trapbekleding verwijderen is zo mogelijk een nog grotere, moeilijkere klus dan het verwijderen van een vloer. U krijgt te maken met lastige hoeken, hardnekkige lijmresten en wellicht wel zeer veel nietjes in de trap. Dankzij onze ervaring en speciale gereedschappen is ook trapbekleding verwijderen een klus die wij snel en efficiënt voor u uitvoeren. U bespaart hiermee een hoop tijd en frustratie. Ook de bekleding van uw trap voeren wij uiteraard voor u af. Wij laten de trap en de ruimte bezemschoon achter.

Een mooi voorbeeld hoe wij uw trap snel en efficiënt kunnen kaal halen en klaarmaken voor nieuwe bekleding:

Vloerverwijdering door Woningontruiming Mobo
Vloerverwijdering door Woningontruiming Mobo
Vloerverwijdering door Woningontruiming Mobo
Vloerverwijdering Woningontruiming Mobo
Call Now Button
WhatsApp chat