E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Bezemschoon opleveren woning

Woningontruiming door Woningontruiming Mobo

Bezemschoon opleveren

Wanneer je een woning hebt verkocht of wanneer je als huurder wenst te verhuizen zullen er concrete afspraken worden gemaakt over de manier en de staat waarin de woning moet worden opgeleverd. Het is mogelijk dat er met de overnemende partij een bezemschone oplevering wordt afgesproken. Bezemschoon opleveren wil zeggen dat alle ruimtes in huis vrij zijn van alle los zittende materialen en artikelen. Let op, in bepaalde gevallen kunnen meer uitgebreide werkzaamheden vereist zijn. Soms wordt er bijvoorbeeld afgesproken dat niet alleen los zittende objecten worden verwijderd, maar dat ook met name laminaat wordt verwijderd. Duidelijke afspraken maken met de overnemende partij is dan ook een absolute must. Wil je graag meer weten over het bezemschoon opleveren van je huis? Lees dan snel verder en je komt er alles over te weten!

Wat is bezemschoon opleveren precies?

 In principe wordt het huis in haar oorspronkelijke staat terug aan de verhuurder overgedragen. Dit is afhankelijk van situatie tot situatie.

Alle overgebleven inventaris wordt afgevoerd naar een tijdelijke opslagruimte of naar het milieupark in de buurt.

Zaken zoals de verlichting, maar ook de gordijnen evenals de vloerbedekking en het laminaat moeten worden verwijderd. De kans bestaat namelijk dat de nieuwe huurder of de overnemer een andere smaak heeft dan de persoon die het huis verlaat.

Mogelijke gaatjes in de muur die door de jaren heen zijn ontstaan moeten worden opgevuld.

De woning moet worden schoongeveegd en eventueel worden schoongemaakt waardoor er geen grote hoeveelheden stof of ander vuil meer waargenomen kunnen worden.

Zelf doen of uitbesteden?

Het bezemschoon opleveren van een grote woning kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Vooral wanneer je als eigenaar of als huurder over een drukke job beschikt is dat niet altijd even eenvoudig. Gelukkig bestaat er hier een oplossing voor. Woningontruiming Mobo beschikt namelijk over alle benodigde middelen en ervaring om een bezemschone (spoed)oplevering voor jou uit te voeren. Op deze manier worden al je zorgen uit handen genomen, voldoe je aan de vereisten voor het overlaten van het huis in kwestie en dat ook nog eens zonder dat je rekening moet houden met erg hoge kosten.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Call Now Button
WhatsApp chat