E-mail
OFFERTE AANVRAGEN

Berging of zolder leegruimen?

Een berging of zolder leegruimen, kan een zware en tijdrovende klus zijn. Vaak gebruikt men de zolder of berging als opslag en naarmate de jaren verstrijken wordt dit een steeds onoverzichtelijkere berg met spullen. Ons team is gespecialiseerd in het snel en professioneel ontruimen van deze bergingen en levert ze bezemschoon voor u op. Een extra uitdaging bij een berging of zolder leegruimen is vaak de wat lastige begaanbaarheid. Er is misschien weinig ruimte, maar hoe lastig het leeghalen van uw berging of zolder voor u ook lijkt: voor ons ervaren team is dit nooit een probleem.

Na het ontruimen van uw zolder of berging kan het zijn dat deze ruimte nog een grondige schoonmaak nodig heeft. Ook dit kunnen wij voor u doen. Mocht het zo zijn dat u het risico loopt dat uw berging, zolder of ander gedeelte van uw huis binnen korte tijd weer helemaal vol komt te staan met spullen, dan kunnen wij u ook hulp bieden bij hoarding.

Wij hanteren klantvriendelijke prijzen en bieden al onze diensten aan door heel Nederland.

Heeft u een berging leeg te laten ruimen, of een zolder? Neem contact met ons op, of vraag via de onderstaande knop direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
Woningontruiming door Woningontruiming Mobo
Call Now Button
WhatsApp chat